Menu

Maatschappelijk betrokken

FIT-4 Vastgoedonderhoud vindt het belangrijk om ook als bedrijf maatschappelijk betrokken te blijven. Wij doen dit o.a. door een samenwerking aan te gaan met CSG Het Streek te Ede.
Leerlingen van deze scholengemeenschap die de BBL, Basisberoepsgerichte Leerweg, volgen kunnen bij ons stage lopen en krijgen zo de mogelijkheid om in de praktijk de vaardigheden die zij op school leren uit te voeren en ervaring op te doen. Dit gaat om zowel de vakgerichte als om de sociale vaardigheden zoals het omgaan met de klanten/opdrachtgevers. Ook hebben wij regelmatig plaats voor vluchtelingen die hier in Nederland hun weg proberen te vinden om zo de taal en cultuur eigen te maken en dat alles in hun eigen vakgebied.

Op het gebied van sponsoring zijn wij actief bij Volleybalvereniging Scylla te Wageningen en Tennisvereniging ETV te Elst. Wij vinden het belangrijk om clubs en verenigingen te steunen bij hun activiteiten. Verenigingen zijn belangrijk voor de toekomst. Ze versterken de samenleving en zorgen voor onderlinge verbinding.