Menu

Over ons

Mijn naam is Henk Jan van Wolfswinkel. Geboren in 1969 te Ederveen. Ik ben getrouwd met Ellen en we hebben 3 kinderen. Na jarenlange ervaring op een architectenbureau en een bouwbedrijf ben ik in 2016 gestart met een eigen onderneming: FIT-4 vastgoedonderhoud.
Vastgoed is een van de grootste investeringen die u in uw leven doet. Dat waar u in investeert moet  goed onderhouden worden. FIT-4 is uw duurzame partner in onderhoud en advies van uw woning of bedrijfspand.

FIT-4 staat voor:

  • Flexibiliteit:

FIT-4 past haar organisatie en werkwijze zoveel mogelijk aan op de wensen en behoeften van onze klanten. Uw belangen staan voorop.

  • Innovatie

FIT-4 zoekt continu naar verbetering van haar producten, processen en werkmethoden. Automatisering speelt bij deze verbetering een belangrijke rol. Alleen zo kunnen wij faalkosten reduceren, kwaliteit van onze dienstverlening verbeteren en zorgen dat onze medewerkers volledig klantgericht kunnen werken.

  • Transparantie
    FIT-4 communiceert duidelijk. In elk stadium van het opdrachtproces is FIT-4 volledig transparant. Zo starten wij onze samenwerking met een korte centrale kennismaking tussen u als opdrachtgever en onze medewerkers. Zo leert u onze medewerkers kennen en nemen wij de gelegenheid de planning door te nemen. Zo weet u exact wat er gaat gebeuren!

Deze drie kernwaarden samen – die zowel in onze interne als externe omgeving van toepassing zijn – zorgen dat FIT-4 een vastgoedservicebedrijf is dat vandaag staat voor waarden van gezond ondernemen. De medewerkers van FIT-4 hebben zich deze kernwaarden eigen gemaakt en deze vormen bovendien de waarden bij de omgang met onze samenwerkingspartners. Wij vinden het belangrijk dat een ieder een nieuwe ambassadeur wordt van FIT-4!

De 4 staat voor iedereen.